Nieuws

Investeer in jouw bedrijf met Rabo Startup College

Investeer in jouw bedrijf met Rabo Startup College

Als ondernemer wil je geld verdienen. Naast geld verdienen zijn een goed plan en goede samenwerkingen aangaan essentieel voor succes. Om je hierbij te ondersteunen biedt Rabobank Groene Hart Noord het Rabo Startup College aan.

In vier interessante colleges spar je met gelijken en doe je nieuwe inzichten en inspiratie op. Wat je leert, kun je direct in de praktijk toepassen. Alle colleges raken de onderwerpen die je dagelijks aangaan. Ben je ondernemer en wil je graag investeren in jouw bedrijf en persoonlijke groei? Doe mee aan dit inspirerende programma dat dinsdag 15 mei 2018 start.

Een bedrijf met potentie
Je begint een eigen bedrijf omdat je een passie hebt die je graag met anderen wilt delen en daar ook nog geld mee verdient. Of dat nou miljoenen zijn of genoeg om leuk van te leven. Je wilt een bedrijf met potentie, dat kan groeien en je niet nachtenlang wakker houdt, maar je juist energie geeft. Het Rabo Startup College is een korte opleiding van 4 avondcolleges in de maanden mei en juni.

Het college start dinsdag 15 mei in het kantoor van de Rabobank in Roelofarendsveen. Alle colleges zijn speciaal ontwikkeld voor ondernemers die nog in de startfase staan met hun bedrijf. Die zich willen laten inspireren en hun kennis willen verdiepen op onderwerpen die hen elke dag aangaan. Je krijgt praktische handvatten om aan je succes te werken en bouwt een nieuw netwerk op. Na iedere bijeenkomst ga je geïnspireerd naar huis. Bekijk de film waarin een ondernemer zijn ervaring deelt. Ga voor meer info naar rabo.nl/ghn

Kom samen met een introducé naar het Startup College. Wij vragen hiervoor een eenmalige eigen bijdrage van € 200,-. Aanmelden kan via rabo.nl/ghn. Bij je aanmelding kun je aangeven of je een introducé meeneemt.

Reacties op: Investeer in jouw bedrijf met Rabo Startup College