Nieuws

Mooij Huis Makelaardij kiest voor elektrisch

Mooij Huis Makelaardij kiest voor elektrisch

Sinds enkele maanden beweegt zich een elektrisch aangedreven Renault Twizy, bestickerd in de kleuren oranje en zwart, door de straten van Alphen aan den Rijn. Geregeld kijken mensen om naar dit opvallende elektrische voertuig. Het is de Renault Twizy van Mooij Huis Makelaardij.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Mooi Huis Makelaardij hoog in het vaandel geschreven. "Deze auto is volledig elektrisch en daarom zeer milieuvriendelijk", legt Marlous Mooij, eigenaresse van Mooij Huis Makelaardij, uit. De auto wordt hoofdzakelijk ingezet voor korte stukjes in de gemeente Alphen aan den Rijn, dus voor de makelaarsafspraken ideaal. En doordat de Twizy zo klein is, kun je de auto overal parkeren.

De opvallende verschijning van de Renault Twizy sprak Marlous aan. "De Twizy valt goed op. Mensen zien onze auto lekker door Alphen aan den Rijn rijden. De kleuren oranje en zwart sluiten naadloos aan bij onze huisstijl."

Over Mooij Huis Makelaardij
Mooij Huis Makelaardij is een jong en fris makelaarskantoor in Alphen aan den Rijn, dat het net even wat anders doet. Als klant kun je zelf een eigen pakket samenstellen. Hierdoor is het ook mogelijk om geld te besparen op de courtage. Mooij Huis Makelaardij, dat zes dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur geopend is, hecht veel waarde aan een professionele presentatie.

Iets wat helemaal binnen de tijdsgeest van nu hoort, is het hebben van ‘korte lijnen’ met de klant. Door middel van een relatief klein kantoor, goede communicatie en bereikbaarheid, zorgen Marlous en Monique dat de klant zich weer klant voelt, en geen dossier! Mooij Huis Makelaardij gaat voor het beste resultaat. De klant en Mooij Huis Makelaardij zijn een team. Immers, we doen het samen!

Meer informatie over Mooij Huis Makelaardij is te vinden via www.mooijhuis.nl.

Reacties op: Mooij Huis Makelaardij kiest voor elektrisch