Nieuws

Vanaf nu vier je het weekend bij Maggie Blue!

Vanaf nu vier je het weekend bij Maggie Blue!

Vanaf aankomend weekend gaat Maggie elk weekend vieren! Martin en Selina Kalkhoven maken Maggie Blue graag dé locatie voor je vrijdag- of zaterdagavondborrel. "Het is toch heerlijk om ergens te kunnen borrelen in het weekend en Maggie Blue zorgt graag voor dé ingrediënten om er een fantastische avond van te maken!"

Maggie houdt van de vrijdagavond en swingt graag samen met jullie het weekend in! Vanaf 21.00 uur gaan de stoelen aan de kant en kun je heerlijk swingen met een cocktail in de hand! Elke week is er een hippe, heerlijke DJ en is het Happy Hour tussen 22.00 uur en 23.00 uur. Dan zijn de cocktails maar €5,00 en trakteert Maggie op free bites!

Celebrate the weekend with Maggie!
Vanaf aanstaande zaterdag is er elke zaterdag live muziek in de vorm van een zanger(es) of bandje. Eerst een hapje eten, daarna lekker blijven zitten en genieten van optredens met onder andere de geweldige zangeres Anne-Marie Boekelman en Bart Brandjes.

De avond start met easy listening en het tempo zal snel opgevoerd worden! Ook Piano & Pils komen langs de komende weken; een band die verzoekjes aanneemt en gouden oudjes tot meezingers en top40 knallers zal vertolken.

Maggie viert graag het weekend met jullie met heerlijke drankjes, mooi gezelschap, swingende muziek, free bites en een fantastische ambiance! De toegang is gratis. Kom jij het weekend vieren met Maggie?

 

Reacties op: Vanaf nu vier je het weekend bij Maggie Blue!