All4finance Hypotheken en All4houses Makelaardij slaan de handen ineen en steunen samen het interactieve kinderboek van Kleine Vriendjes Club. Bij ons draait het om persoonlijk advies en dat persoonlijke contact is bij voorlezen ook erg belangrijk.

Steeds minder zijn we met onze kinderen aan het lezen. De techniek neemt het van ons over, kinderen bekijken vaker filmpjes en swipen naar wat ze leuk vinden. Carla Hofland, de bedenker, schrijfster en initiatiefneemster van dit interactieve kinderboek en Riny Roukens, de ontwerpster van de grappige figuurtjes en de ontwerper van het boek, hebben een duidelijke missie: een bijdrage te kunnen leveren aan enkele sociale aspecten in onze samenleving: het samenbrengen van jong en oud. Van kijker en kletser. En contacten tussen ouderen onderling bevorderen, opdat zij de grappige breipoppetjes samen maken die onlosmakelijk met dit boek verbonden zijn. 

Dat is hun gelukt!

Dit voorleesboek is meer dan een kinderboek. Het gaat om het verbinden van generaties (jong en oud) en het activeren van taal bij kinderen. Daar dragen wij als All4finance/All4houses graag aan bij. Daarom vallen er leuke prijzen bij ons te winnen. 

Iedereen mag mee doen en je hebt altijd prijs!

Doe mee en maak kans op schitterende prijzen!

Doe mee aan de prijsvraag, mail de antwoorden aan ons door en zet donderdag 20 december 2018 a.s. om 15:30 uur bij All4finance alvast in je agenda! Winnaars krijgen bericht (uiterlijk dinsdagavond 20:00 uur) en worden donderdag 20 december om 15.30 uur op het kantoor van All4Finance aan de Wilhelminalaan 14 feestelijk onthaald!

Dit kun je winnen:

-10 1e prijzen: (kinder)Voorleesboeken Kleine Vriendjes Club met een unieke set gebreide popjes per boek.
-20 2e prijzen: Tjoepermappen, een multomap die helemaal a la Kleine Vriendjes Club wordt geleverd voor alle kinderknutsels.
-50 3e prijzen: Een Kleine Vriendjes Club verrassing.

Op 20 december a.s. is de bedenker en schrijfster van het boek, Carla Hofland, bij All4finance aanwezig om samen met All4finance en All4houses de prijzen uit te reiken. De winnaars van de 10 1e prijzen prijzen, namelijk het voorleesboek, krijgen hun exemplaar van het boek door haar persoonlijk gesigneerd. Het voorleesboek heeft 48 bladzijden met een 'kijkkant' en een 'kletskant'. Je maakt kennis met vijf kleine vriendjes, drie verhaaltjes op rijm. De poppetjes zijn uniek, deze worden gemaakt door ouderen vanuit heel Nederland. De voorleesboeken zijn geschikt voor kinderen tot 6 jaar. 

Geef antwoord op de volgende vragen:

  1. In welk jaar is All4finance opgericht?
  2. Wie zijn gestart met All4finance?
  3. Samen met wie hebben ze de naam All4finance bedacht?
  4. Waar is All4finance begonnen?
  5. In welke plaats openen ze een nieuwe vestiging?
  6. In welk jaar gingen ze in een kantoorpand zitten?
  7. In welke straat was dat kantoorpand?
  8. Waar is All4finance nu gevestigd?
  9. Uit hoeveel medewerkers bestaat het team van All4finance?
  10. Hoe heet het zusterbedrijf van All4finance?

Tip: Alle antwoorden zijn gemakkelijk terug te vinden in het artikel van de december-uitgave van Alphen Magjezien.

Stuur de antwoorden op deze vragen uiterlijk dinsdag 18 december 2018 a.s. om 17:00 uur per mail naar info@all4finance.nl en vermeld daarbij je naam, leeftijd, en/of e-mail ouder/mobiel telefoonnummer. Lees de voorwaarden hier