Nieuws

Restaurant TROTS maakt plaats voor nieuw concept

Restaurant TROTS maakt plaats voor nieuw concept

Restaurant TROTS in de Julianastraat in Alphen aan den Rijn maakt plaats voor een nieuw concept. Eigenaresse DaniŽlle Paats begint vanaf 1 februari 2019 samen met Walter Straver een nieuwe horecagelegenheid in het pand.

Daniëlle is al negen jaar het zicht van TROTS. Eerder gaf de eigenaresse al aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en heeft die gevonden in de ontwikkeling van de nieuwe horecagelegenheid. "Het wordt na bijna tien jaar tijd voor een concept dat beter aanslaat in en rondom Alphen. Daarnaast moet je ook vernieuwend blijven, toch?"

Eind december kunnen mensen voor het laatst bij TROTS terecht voor een kop koffie, een wijntje, lunch of diner. "De grote verbouwing wordt uitgevoerd in januari, om vervolgens in februari te heropenen", vertelt Daniëlle. "In het nieuwe jaar wordt de indeling van het restaurant iets aangepast en gaan we voor een nieuwe 'look and feel', maar uiteraard wel met de bekende gezichten op de werkvloer. Veel meer willen we nog niet verklappen over nieuwe concept." Wel belooft Daniëlle om halverwege januari de naam en invulling van het nieuwe concept te onthullen.

Daniëlle benadrukt dat bezoekers gewoon welkom zijn tot eind december. Na de kerstdagen komt er een nieuwe menukaart voor de laatste dagen, zodat in januari de verbouwing van start kan. "We gaan alle energie in de laatste paar weken van het restaurant stoppen, zodat we het boek vol 'trots' kunnen afsluiten!"

Reacties op: Restaurant TROTS maakt plaats voor nieuw concept