Nieuws

Ontdek het perfecte kerstcadeau bij Van Keeken

Ontdek het perfecte kerstcadeau bij Van Keeken

Weet u wat nou zo bijzonder en mooi is aan dit seizoen? Dit seizoen mag u vieren! Definieer Kerstmis op uw manier en geef uw dierbaren een origineel kerstcadeau dit jaar. Wist u dat er bij Van Keeken Schoenen leuke kerstcadeautjes te vinden zijn? Van herenriemen en stijlvolle dameslaarzen, cadeaubonnen en warme pantoffels van het merk UGG. Onder de kerstboom ligt straks het perfecte kerstcadeau.

Bij Van Keeken Schoenen doen ze meer dan schoenen verkopen. Ze bieden ook services aan zoals het oprekken, poetsen én repareren van schoenen. Er zijn vele accessoires en zooltjes voor uw schoenen te koop. Denk bijvoorbeeld aan schoenspanners, die ervoor zorgen dat het leer van de schoen in een mooie vorm blijft. In de dagen voor kerst maakt het team bij Van Keeken graag een mooi pakketje voor u klaar, met een onderhoudssetje speciaal op maat gemaakt én leuk verpakt.

Geen koude vingers meer
Met de handschoenen van het merk Hestra, behoren koude vingers tot het verleden. De materialen die gebruikt worden om deze handschoenen te maken worden zorgvuldig gekozen en samengesteld uit geselecteerd kwaliteit leder, dat uitstekende flexibiliteit biedt. Bij elk paar handschoenen is de nadruk gelegd op een perfecte afwerking. De handschoenen zijn niet alleen fashionable, ze zijn simpelweg gemaakt van het beste leer en dat maakt het een perfect cadeau voor onder de boom. 

Neem het merk Durea. De slogan van Durea luidt: Durea, uit liefde voor je voeten. Dat is toch alles wat u nodig hebt tijdens Kerst? Een schoen die uit liefde voor uw voeten gemaakt én gegeven is? Uw voeten genieten van deze comfortabele schoenen.

Tijdens de SALE vanwege de verbouwing bij Van Keeken, ontvangt u 10% extra kassakorting op uw aankoop. Is dat even leuk tijdens de feestdagen! Ook heeft Van Keeken Schoenen extra winterschoenen ingekocht. Wees er daarom snel bij.

Van Keeken Schoenen is gevestigd aan de Van Manderloostraat in Alphen aan den Rijn.

De prijzen op de www.vankeekenschoenen.nl zijn al 10% lager, de extra kassakorting is er dus in verwerkt.

Reacties op: Ontdek het perfecte kerstcadeau bij Van Keeken