Nieuws

BRAMíS Gourmet Frites verandert en geeft gratis patat weg

BRAMíS Gourmet Frites verandert en geeft gratis patat weg

In september 2017 heeft de BRAMíS Gourmet Frites haar deuren in Alphen aan den Rijn geopend. Hoewel de gasten zeker te spreken zijn over de frites met stoof, is het een jaar na opening tijd om de balans op te maken. Hiervoor is een enquÍte gehouden via Alphens.nl om het publiek te laten spreken.

"De Alphenaar wil liever geen royale topping van malse pulled pork of gemarineerde kippendij over hun verse handgesneden friet", zegt Barry Herben. "In Alphen is er meer behoefte aan een lekkere snack naast hun verse patat. Het moet sneller, goedkoper, geen schil en we missen ijs en milkshakes." Na de uitslag van de enquête is dan ook het besluit genomen om dit filiaal om te toveren van BRAM'S Gourmet Frites tot een Bram Ladage vestiging: "Gewoon echt lekker!"

Barry is eerder franchisenemer van meerdere Bram Ladage-filialen geweest en ziet de toekomst na deze restyling met plezier tegemoet. Maandag 7 januari gaat de verbouwing van start en vrijdag 11 januari zal de vernieuwde winkel met Bram Ladage-formule openen.

Op vrijdag 18 januari viert Bram Ladage in Alphen de opening met gratis patat tussen 13.00 en 17.00 uur. 

Reacties op: BRAMíS Gourmet Frites verandert en geeft gratis patat weg