Nieuws

Is Morus A Casa Tua: echte Italiaanse pizza's op locatie

Is Morus A Casa Tua: echte Italiaanse pizzas op locatie

Waar eet je een traditioneel Italiaans gerecht, waarbij je tijdens het diner geniet van een goed glas wijn, in het bijzijn van je familie en vrienden? Juist, bij Is Morus geniet je van de Italiaanse sfeer en het is hét bekendste adres in Alphen waar op authentieke wijze de lekkerste pizza’s, pasta’s en andere heerlijke (Italiaanse) maaltijden geserveerd worden.

Onder het toeziend oog van vader Rolando en moeder Lia, draaien de broers Giuseppe en Francesco het restaurant. De bedoeling is dat zij, de volgende generatie, het restaurant in de toekomst overnemen. Beide broers kijken hier enorm naar uit en maken nu al hun eerste stappen naar diverse vernieuwingen in het restaurant. “Het belangrijkste is dat we de kwaliteit hoog houden. Dat zijn gasten van ons gewend. Ze wanen zich vaak in Italië. De sfeer, het eten en alles wat in en om het restaurant gebeurd, draagt daar aan bij, aldus Francesco. De broers worden regelmatig door gasten benaderd of zij ooit gaan thuisbezorgen.

“Gasten vragen om thuisbezorging en hoewel wij dit als een enorm groot compliment zien, vinden wij die stap nog te groot. We zijn geen grote pizzaketen, die vele locaties heeft. Ook speelt mee dat dezelfde kwaliteit van eten en sfeerbeleving, die wij onze klanten bieden, we ze dan ook thuis zouden willen bieden en dat is lastig. Hoewel het bij Is Morus al mogelijk is om thuis te genieten van Italiaanse Delicatessen door DELL’ IS MORUS (https://dellismorus.nl), zien wij thuisbezorging van bijvoorbeeld pizza’s voorlopig dus niet gebeuren”.

Maar Giuseppe en Francesco hebben wel naar hun gasten geluisterd. “Dit jaar komen wij met iets nieuws. Iets wat er nog niet is in Alphen. Vanaf maart rijdt de ‘Is Morus a casa tua’ rond in Alphen aan den Rijn. De Is Morus a casa tua is op aanvraag te bestellen. Wij zijn hier erg enthousiast over en kunnen niet wachten om het aan iedereen te showen!”, aldus Giuseppe.

Is Morus A Casa Tua
De a casa tua beschikt over een echte traditionele pizzaoven, die van oudsher in Italië gebruikt wordt om pizza’s te bakken. Bij speciale gelegenheden is de a casa tua bruikbaar om die traditionele Italiaanse Is Morus ervaring na te bootsen bij mensen thuis. “Gasten kunnen zo genieten van onze Italiaanse pizza’s.” Op 9 februari tussen 12:00 en 15:00 uur gaan we van start met een actie bij Car Wash Easy and Go aan Gouwelandenlaan. Om kennis te maken delen wij gratis pizza punten uit bij een car wash beurt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je op voorhand al meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Is Morus via: www.acasatua.nl

Reacties op: Is Morus A Casa Tua: echte Italiaanse pizza's op locatie