Nieuws

Zilver voor suikerbloemen Tazzels Taart & zo

Zilver voor suikerbloemen Tazzels Taart & zo

Op 20 en 21 april 2013 heeft voor de 6e keer de Holland Sugar Art Show plaatsgevonden. Tijdens deze internationale beurs worden door Nederlandse en Engelse standhouders noviteiten op het gebied van taartdecoratie aangeboden, demonstaties en workshops gegeven en kan men meedoen aan wedstrijden in verschillende categorieën.

Nathasja Tepper, eigenaresse van de onlangs uitgeroepen 'leukste winkel van Alphen', Tazzels Taart & zo heeft tijdens deze beurs meegedaan aan de wedstrijd categorie suikerbloemen op taart. Ze heeft hiermee voor de tweede keer zilver behaald. De levensechte bloemen worden met de hand blaadje voor blaadje gemaakt van suikerpasta en beoordeeld op botanische correctheid, kleurgebruik en algemene indruk.

Tepper; "Met alle tips en aanwijzingen die ik van de jury heb gekregen ga ik er alles aan doen volgend jaar goud te halen, dat is dit jaar niemand gelukt in deze categorie, met deze prijs ben ik ontzettend blij, het geeft me erkenning voor de workshops suikerbloemen die ik geef."

Reacties op: Zilver voor suikerbloemen Tazzels Taart & zo