Nieuws

Mannenkapsalon de Looy bestaat 65 jaar

Mannenkapsalon de Looy bestaat 65 jaar

Mannenkapsalon de Looy bestaat op vrijdag 10 mei 65 jaar. Het team van de kapsalon viert dit jubileum op 10 mei van 15.00 tot 18.00 uur met een gezellige en informele borrel. Bovendien wordt ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan een klantenkaart geïntroduceerd waarmee klanten automatisch sparen voor een gratis knipbehandeling.

Sociaal vak
Mannenkapsalon de Looy is al 65 jaar gespecialiseerd in het knippen van mannen. Daan de Looy, die de zaak van zijn vader overnam en nu zelf al bijna 50 jaar in het vak zit, weet waar een goede mannenkapper aan moet voldoen. “Je moet uiteraard goed zijn in je vak, je moet goed kunnen luisteren en je moet heel goed met mensen kunnen omgaan. Wij hebben een sociaal vak”, aldus Daan de Looy. “Een goede kapper heeft aandacht voor de mens achter de klant. Tijdens het knippen vinden vaak zeer persoonlijke gesprekken plaats. Dat kan alleen maar als de klant zich op zijn gemak voelt, omdat hij weet dat er naar hem wordt geluisterd. Voor ons team is het dan ook belangrijk dat de klant niet alleen goed geknipt, maar ook met een prettig gevoel de kapsalon verlaat. En dat hij graag weer bij ons terugkomt.”

Modern
Het kappersvak is altijd aan verandering onderhevig. Ook in Mannenkapsalon de Looy heeft de tijd niet stilgestaan. Het kappersteam, bestaande uit Daan, Lia, Cocky, Yvonne, Linda en Yovanka, werkt in een modern ingerichte salon. En uiteraard worden de haarmodetrends nauwlettend gevolgd en aangeleerd. Bovendien beschikt Mannenkapsalon de Looy over een overzichtelijke website waarop men zelf digitaal een afspraak kan maken. “Wij gaan met de tijd mee, maar telefonisch een afspraak maken of gewoon binnenlopen kan natuurlijk ook altijd. De wachttijden zijn beperkt”, benadrukt Daan de Looy.

Mannenkapsalon de Looy is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. Voor het maken van telefonische afspraken is de salon bereikbaar via 0172-472855.

Reacties op: Mannenkapsalon de Looy bestaat 65 jaar