Nieuws

Start kaartverkoop concert Massada in Adventskerk

Start kaartverkoop concert Massada in Adventskerk

Op vrijdag 8 maart organiseert Stichting Vrienden van de Adventskerk een muzikale avond met optredens van gitarist Rudy de Queljoe met gospelband en Massada in de Adventskerk te Alphen aan den Rijn.

In de jaren zeventig is de Molukse band Massada zeer populair. "In het afgelopen jaar waren er al geluiden dat Massada in de Adventskerk zou komen optreden. We wisten alleen niet precies wanneer. Nu kunnen we eindelijk bekend maken dat het doorgaat en de kaartverkoop gestart is!", aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting.

De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed. "We zijn als stichting zeer verheugd dat enthousiaste Alphense bedrijven onze stichting spontaan benaderen om mooie activiteiten voor de lokale gemeenschap en ook daarbuiten te organiseren in de Adventskerk. Zonder hen is het niet mogelijk om zulke mooie dingen te doen. Zo ook met dit concert", zegt De Kruijf.

De kaartverkoop is gestart en loopt uitsluitend via Alphens.nl. De entreeprijs is twintig euro per persoon. Het concert start om 20.00 uur en eindigt om circa 22.30 uur. 

Reacties op: Start kaartverkoop concert Massada in Adventskerk