Nieuws

Black Gospelconcert met Pearl Jozefzoon en Sharon Kips

Black Gospelconcert met Pearl Jozefzoon en Sharon Kips

Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert op vrijdag 14 december wederom een black gospelconcert in de Adventskerk in Alphen aan den Rijn. Naast het Chosen Gospel Choir treden ook zangeressen Pearl Jozefzoon en Sharon Kips op.

Pearl Jozefzoon is onder meer bekend van de Voice of Holland waarin zij in het eerste seizoen mee deed en als tweede eindigde. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso en won het tv-programma Van Popster tot Operaster. Sharon Kips won de eerste editie van X-Factor, heeft vijf albums uitgebracht en treedt regelmatig op als gastsolist bij koren en orkesten.

"Afgelopen jaar hebben we de kerk volledig kunnen uitverkopen voor dit concert. Het zou fantastisch zijn dit nogmaals te evenaren. Met deze line-up van artiesten zijn we ervan overtuigd dat we ook dit jaar alle kaarten verkopen", aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting.

De kaartverkoop is gestart via de website van de stichting. De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed.

Reacties op: Black Gospelconcert met Pearl Jozefzoon en Sharon Kips