Nieuws

Radio 538 betaalt rekening van Janneke uit Alphen

Radio 538 betaalt rekening van Janneke uit Alphen

Janneke Dekker uit Alphen aan den Rijn is woensdag in de prijzen gevallen bij Radio 538. De Alphense deed mee aan de actie 'Hierrr Met Je Rekening!' van de radiozender, waarbij 538 een ingestuurde rekening betaalt.

Even na het middaguur werd de naam van Janneke genoemd op de radio. Als ze binnen een kwartier zou terugbellen, zou 538 haar rekening betalen. Janneke belde ruimschoots binnen de tijd terug en wist hiermee het bedrag van 233,80 euro van haar rekening terug te verdienen.

Radio-dj Mark Labrand vroeg de Alphense nog even waar de rekening van twee koffers precies voor was. "Wij gaan eind maart emigreren naar Australie omdat ik een nieuwe baan heb gevonden in Melbourne", verklaarde Janneke. "Ik ga daar onderzoek doen naar de ademhaling van veel te vroeg geboren kinderen. Ik heb dat een tijdje in Nederland gedaan en kan dat nu voortzetten in Australie."

Radio 538 betaalt tijdens de actie Hierrr Met Je Rekening bijzondere, dure, gekke of grappige rekeningen. "Elke rekening is welkom, zolang je er maar een goed, bizar of grappig verhaal bij hebt", stelt de radiozender.

Reacties op: Radio 538 betaalt rekening van Janneke uit Alphen