All4finance hypotheken

Speciaal voor starters

Starters op de woningmarkt hebben een streepje voor bij All4finance. Omdat je bij het kopen van je eerste huis de meeste hulp kunt gebruiken. Je hoort, leest en ziet alles immers voor de eerste keer. Wij zetten onze vakkundige kennis en ervaring graag in zodat je er niet alleen voor staat in een uitdagende en beslissende fase van je leven.
Natuurlijk halen we alles uit de kast om de hypotheek rond te krijgen, maar we wijzen je tevens op de onmogelijkheden en beperkingen. Een eigen huis brengt ook verantwoording met zich mee en wij helpen je om een financieel gezonde start als huiseigenaar te maken. We stellen een hypothecaire aanpak voor die op een verantwoorde wijze deuren voor je opent op de huizenmarkt. 
Daarnaast begeleiden we je intensief gedurende de periode na de aankoop van je huis totdat je de sleutel ervan in handen hebt. Dit houdt in dat we de contacten met de bank, de (levens)verzekeringsmaatschappij, de notaris, de makelaar, de taxateur en eventueel de bouwkundige voor je onderhouden. Tevens regelen wij de bankgarantie en starten we de maandelijkse belastingteruggave voor je op. Deze passen we desgewenst tussentijds aan.

Reacties op: