Bibliotheek

Bibliotheek

Of je nu een echte boekenwurm bent of juist helemaal niet, iedereen is welkom bij de Bibliotheek Rijn en Venen. Je hoeft geen lid te zijn om binnen te lopen, om een krantje of tijdschrift te lezen of mee te doen aan één van onze activiteiten. Je kunt meedoen met TaalCafés om je Nederlands te oefenen of werken aan je vaardigheden op de computer. In het eLAB® kun je iedere woensdagmiddag en tijdens vakanties aan de slag met techniek. Natuurlijk kun je ook gewoon even bijkletsen met anderen of je huiswerk komen doen. De Wifi is gratis.

Kijk eens in onze agenda voor leuke activiteiten. Binnen de gemeente Alphen hebben we vestigingen in Alphen Centrum, Boskoop, Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk.

eLAB®
Iedere woensdagmiddag is er iets te doen in het eLAB®. De ene week kun je meedoen tijdens het LegoLab en de andere week aan het TechniekLab. De activiteiten zijn steeds anders. Soms bouwen we een robot van Lego®, maar je kunt ook aan de slag met de 3D-printer of een wandelende afwasborstel maken. Kijk in de agenda wat je allemaal kunt doen.

Reacties op: