Blue Image

Blue Image

Blue Image
BlueImage lifestyle has a name, Blue Image is meer dan een kledingwinkel, het is een lifestyle concept. Natuurlijk, de collectie is het belangrijkst, maar alles in de winkel is erop gericht om de bezoeker zich thuis te laten voelen. Allereerst de collectie, die is trendvolgend, zeer onderscheidend en bestaat uit een uitgekiende combinatie van sportief-nautische kleding. De sfeer, die is lekker laagdrempelig. De gezelligheid staat voorop. De bezoeker moet er op z'n gemak kleding kunnen bekijken. Topmerken In de kasten worden topmerken gepresenteerd voor zowel dames als heren.

Het merkenpakket is als volgt samengesteld: Gaastra, McGregor, Marc O Polo, RiverWoods, R95th, L'Argentina,Tom Tailor, NZA, van Santen van Santen,State of Art en Dockers. En de sfeer... die is ongedwongen. Volgens Julia & Hans van Put komt dat omdat in onze winkel het gehele gezin meehelpt. "Speciale aandacht hebben wij besteed aan de indeling van de winkel naar kleurthema's en beleving. Wij kopen van de aangeboden collecties niet alle kleuren in, maar stemmen de hele collectie op elkaar af.In de winkel zijn die kleurcombinaties heel goed terug te vinden. Op elke meter van de zaak kan de klant daardoor een idee opdoen.

Onze winkel moet elke week op "spanning" zijn, d.w.z verzorgd en precies voor dat moment aantrekkelijk en aansluiten aan de behoefte van de klant. Een relatie opbouwen met een klant vinden wij belangrijker dan even snel scoren. Wanneer je de klanten kent, kun je ook beter letten op de prijs/kwaliteit-verhouding welke de klanten wensen. Bij het inkopen van de collectie denken wij steeds: "voldoet dit aan de wensen van onze klanten?" Juist om een lange relatie op te bouwen, doet Blue Image wat extra's voor zijn vaste klanten, bij Blue Image worden die Loyalty Members genoemd. Elke Loyalty Member ontvangt elk seizoen een mailing en profiteert van aanbiedingen. Ook kunnen de Loyalty Members gebruik maken van een bonuskaart*. De kaart heeft bij elke besteding vanaf 50,00 recht op een stempel. Na 12 stempels ontvang je op de volgende aankoop vijfentwintig euro korting. Wij zijn ervan overtuigd dat u zult genieten van het smaakvolle "modedecor" en kijken dan ook vol verwachting uit naar uw komst.*

*Vraag in de winkel naar de aanvullende voorwaarden voor het gebruik van de bonuskaart

Openingstijden

Maandag     gesloten
Dinsdag     09:30 - 17:30
Woensdag     09:30 - 17:30
Donderdag     09:30 - 17:30
Vrijdag     09:30 - 21:00
Zaterdag     09:30 - 17:00
Zondag     gesloten 

Reacties op: