Ink House

Ink House

Het nieuwe winkel INK House gevestigd op de Castellumstraat 13 tegenover het gemeentehuis van Alphen a/d Rijn kan iedereen terecht voor het maken van een pasfoto, en voor het navullen van printer inkt cartridges tegen een scherpe prijs.

Bij INK House aan de overkant van het stadhuis kan vanaf nu pasfoto’s gemaakt worden voor alle documenten zoals paspoort, rijbewijs en visum. Wij garanderen hoge kwaliteit pasfoto’s en bieden klanten “Goed Keurings Garantie”.

Met meer dan 6 jaar ervaring vullen onze specialisten uw cartridges na met hoogwaardige inkt tegen een scherpe prijs. Voordat we beginnen met het hervullen van cartridge worden de patronen eerst schoon gemaakt, daarna gevuld met kwaliteit inkt en uitgetest met onze printers. Zo kunnen we zien of ze goed functioneren zodat onze klanten met een goed en tevreden product naar huis gaat.

Zijn de cartridges niet navulbaar of ingedroogd? Wij verkopen tegen scherpe prijs originele en alternatief inkt cartridges en toners. Tevens verkopen we printers, printpapier, kantoor artikelen, computer kabels, A4 kopieren en digitaliseren we oude video banden, mini DV, hi8 bandjes op DVD. 

Openingstijden

Maandag 12.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag  gesloten

Reacties op: