Restaurant Trots

In december 2009 startte wij ons restaurant in Alphen aan den Rijn met 55 zitplaatsen. In december 2010 hebben wij de boel uitgebreid met een extra restaurant gedeelte en ons Grand Café aan de Julianastraat. We zijn er Trots op jullie hier te ontvangen. Bij Trots gaan gezelligheid en huiselijkheid hand in hand.

Trots is 7 dagen in de week geopend voor lunch en diner. We serveren lekkere en toegankelijke gerechten. Kijk op onze alvast op onze lunch- of dinerkaart voor onze vaste keuzes. Natuurlijk kun je bij ons ook gewoon genieten van een drankje of een kopje koffie. Even gezellig bijkletsen of jezelf opwarmen aan een kopje thee; bij Trots is er altijd even gelegenheid om een moment te kunnen genieten.

Met de uitbreiding van ons pand kunt u eenvoudig een ruimte afhuren voor uw feest, receptie of zakelijke vergadering. U beschikt dan over een ruimte exclusief voor uw vrienden, familie of bedrijf. Met een eigen bar, bediening en een geluidsinstallatie. Kortom, de moeite waard eens langs te komen en de vele mogelijkheden te bekijken en te bespreken. We organiseren graag met u een feest of receptie op maat!

Voor de mooie dagen van het jaar hebben we twee mooie terrassen. Direct aan de Oude Rijn vlak voor de Alphense Brug aan de Hoge Zijde is het bij lekker weer heerlijk toeven. Met ruim 160 zitplaatsen hebben wij het grootste terras aan het water in het centrum van Alphen. Hier kun je vrijwel de gehele dag genieten van de zon en de gezelligheid van de  langsvarende bootjes en binnenvaart. In de Julianastraat hebben nog een terras met 40 zitplaatsen waar het avondzonnetje zich heerlijk laat zien.

Openingstijden

Maandag     vanaf 11.00 uur
Dinsdag     vanaf 11.00 uur
Woensdag     vanaf 11.00 uur
Donderdag     vanaf 11.00 uur
Vrijdag     vanaf 11.00 uur
Zaterdag     vanaf 11.00 uur
Zondag     vanaf 16.00 uur

 

Reacties op: