Van Keeken schoenen

Van Keeken schoenen

Van Keeken heropent vrijdag nieuwe winkel

Schoenenwinkel van Keeken heeft de afgelopen weken flink verbouwd. De winkel was zelfs tijdelijk even gesloten voor klanten, maar vrijdag 8 maart om 13.00 uur opent de schoenenwinkel de deuren van de gloednieuwe winkel.

Met een nieuwe bovenverdieping en een onderverdieping van ruim 200m2 komt van Keeken groter terug dan ooit. De ene helft van de benedenverdieping zal worden gebruikt om voor Keeken KIDS. Alles wordt overzichtelijk op maat gepresenteerd en komt het populaire schip weer terug. “We kunnen ons geen kinderhoek voorstellen zonder boot, dus deze krijgt een mooie plek midden op de kinderafdeling”, vertelt van Keeken. De gehele kinderafdeling krijgt het thema ‘de onderwaterwereld’, een spannend verhaal over twee kinderen die een verborgen schoenendoos ontdekken.

Op de bovenverdieping opent Sophie van Keeken haar podologie praktijk. Zij heeft alle kennis en kunde in huis om de klant van het juiste advies te voorzien. Je kunt bij Sophie zolen op maat laten aanmeten. Hiermee maakt van Keeken haar ambitie voor komend jaar waar: De klant zo goed mogelijk laten lopen. Soms is een goede schoen alleen niet voldoende en is er extra aandacht nodig, die klanten kunnen vanaf nu bij Sophie terecht.

Van Keeken opent aanstaande vrijdag 8 maart met een openingsactie. James is vrijdag en zaterdag aanwezig om jouw schoenen een poetsbeurt te geven zodat ze er weer uit zien als nieuw.

Openingstijden

Maandag 12.00 - 17.30
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag 09.30 - 17.30
Zondag 13.00 - 17.00

 

Reacties op: