5 eenvoudige stappen om uw zoekresultaten te verbeteren

Als u hoger wilt scoren in de zoekmachines dan uw concurrenten, let dan op wat zij doen. Er zijn tal van seo tips en technieken die uw site kunnen helpen de top van de zoekmachines te bereiken en daar te houden.

Hier zijn er 5 van:

1. Inhoud. Inhoud is misschien wel het allerbelangrijkste. Uw site krijgt maar één kans om een blijvende indruk te maken op uw beoogde bezoekers, en helaas, als uw site geen nuttige en originele inhoud heeft, zult u niet in staat zijn om te concurreren. Veel website-eigenaren investeren veel tijd en geld in het creëren van nieuwe en interessante inhoud voor hun sites, maar ze vergeten dat mensen die inhoud soms ook echt zullen vergeten. Zorg ervoor dat uw site relevante en actuele inhoud heeft. Als de lay-out lijkt te zijn iets dat je ontworpen over een spanwijdte van een te korte tijd, zal uw geloofwaardigheid met de se gemeenschap niet erg hoog en je zult dienovereenkomstig worden gerangschikt. Zorg ook voor een gemakkelijke navigatie voor uw bezoekers. Als ze niet gemakkelijk op uw site kunnen rondkijken, zullen ze niet geneigd zijn terug te keren en een frequente bezoeker te worden.

2. Veel mensen zien SEO als iets dat hen zal helpen hun site bovenaan de ranglijst van zoekmachines te krijgen, maar dit is eigenlijk maar een aaviator. De waarheid is dat SEO is echt niets meer dan een buzz woord. Met het oog op uw site te optimaliseren voor de zoekmachines moet je een kijkje nemen op uw markt, uw concurrentie, en uw doel. Waar zoekt uw gemeenschap naar? Waar zijn mensen naar op zoek? Wat is uw doel? Zoekmachine optimalisatie kan u helpen om hoog te scoren in de zoekmachines, maar alleen als u weet wat u doet. Als u uw doel nog niet heeft gedefinieerd, denk dan na over wat uw gemeenschap zoekt en optimaliseer uw site voor wat zij willen.

 

 

3. Je wilt je links en je netwerken mixen en matchen met zoveel mogelijk zoekmachines als je kunt vinden. Je wilt zo ver mogelijk weg gaan van de twee procent richtlijn als je kunt krijgen. Met andere woorden, twee procent van je links moet niet steeds dezelfde anchor tekst bevatten. Link verschillende termen in uw anchor-tekst naar verschillende pagina’s op uw site om verschillende delen van de site te optimaliseren voor verschillende termen. Vergeet ook niet om anchor-tekst te gebruiken die het thema van uw pagina benadrukt. Als uw site alleen maar over technologie-artikelen gaat, dan zou uw anchor-tekst er zo uit moeten zien: Technologie Artikel – Artikelen voor Consumenten en Consumenten- niet alleen Computer Artikel.

4. Ja, het is een blog! Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om links van blogs te krijgen. Dat is maar goed ook, want elke link van een blog is nog steeds een link, en elke link is een onderschrijving van je site. Bloggen is een geweldige manier om betaalbare link building te krijgen. Begin gewoon een blog over uw site, en plaats een gestage stroom van waardevolle inhoud over het onderwerp van uw site. Als potentiële linkpartners meer inhoud van je willen, zullen ze graag naar je linken.

5. Wanneer u nieuwe pagina’s of berichten op uw site maakt, gebruik dan NIET uw paginatitel als kop. Neem een creatieve kop, en u zult in staat zijn om uw zoekmachine rankings te boosten met een groot bedrag. In plaats van “Welkom op onze website”, probeer “Hoe bestel ik de beste SEO tools”. U zult in staat zijn om een groter publiek te bereiken met een meer creatieve titel dan wanneer uw pagina titel was “Welkom op onze website”.

Bedankt voor het lezen van dit artikel en onthoud dat het tijd kost om een site op te bouwen. Als u vragen heeft over SEO en internet marketing, kunt u de informatie en tools die we hebben vinden op onze website. Als u meer wilt weten over hoe u kunt zien of uw website correct is geoptimaliseerd, bezoek dan onze website en wij zullen u graag helpen met uw website zorgen.

Related Post