Accu toyota yaris hybrid – Waarom moet ik mijn hybride vervangen?

Hybriden waren bedoeld als aanvulling op benzine, en als alternatief voor vichy car.professional Privé-, snelweg- en stadsritten. De nieuwere hybriden zijn veel geavanceerder, en als zodanig moeten ze niet worden behandeld als aursionsomeggagsof iets anders {link}

Accu toyota yaris hybrid – Hoewel de klant van Johnson Controls de complexiteit van hun hybride batterij begreep, kon die van General Motors dat niet. Wij behandelden elke hybride alsof het een andere entiteit was, wat totaal nutteloos was wanneer het aankwam op het aanpakken van batterij gerelateerde problemen.

Daarom creëerde de algemeen directeur een hybride hatchback busje op de eerste verdieping, liep er zes mijl over en gaf 55 dollar af bij de autowinkel om een vervangende accu voor zijn voertuig te kopen. Drie dagen later komt hij terug met een bruikbare accu voor zijn auto. In werkelijkheid was de batterij die hij kocht slechts één of twee weken van zijn geschatte levensduur bruikbaar.

Hieruit hebben wij geleerd dat wij onze accu niet zullen vervangen door een hybride accu. Er zijn waarschijnlijk vele redenen waarom GM in dit geval geen vervangingsaccu heeft besteld, een van de belangrijkste redenen is waarschijnlijk dat zij hun perifere bodemlijn niet wilden verhogen.

Accu toyota yaris hybrid

Vijf jaar geleden of daaromtrent had GM gemakkelijk onze batterij kunnen vervangen door een hybride batterij in onze bestelwagen, en een enorme hoeveelheid geld kunnen verdienen. In plaats daarvan, kozen ze ervoor om zich te concentreren op hun kerncompetentie, de nieuwe Chevrolet Silverado.

Wij hebben onze batterij nog steeds niet vervangen en de economie heeft zich sindsdien niet volledig hersteld. Normaal verkopen we een batterij voor $8. We kunnen ons nu geen vervanging veroorloven en proberen onze benzineslurpende 4-cilinder te verkopen voor $1. We hebben dus een marginaal werkende auto en geen andere keus dan om de week een cheque uit te schrijven om het licht aan te houden en iemand te vinden die de banden kan draaien.

Het trieste van dit alles is dat het totaal te voorkomen was. Mitt had ons al verteld dat hij zou weigeren onze dochter haar benzineslurper te laten verkopen voor een andere benzineslurpende dinosaurus op de rand van de vlammen.

Erger nog, hij vertelde ons dat hij ons de volledige winkelwaarde van onze inruilwaarde zou geven als betaling en ons zou trakteren op reisjes naar alle bestemmingen die hij maar wil. Dus, na veel zelfonderzoek en zelfmedelijden; gingen we akkoord met onze vader.

 

 

Accu toyota yaris hybrid

 

Accu toyota yaris hybrid – Nu, vier jaar en miljoenen dollars later, hebben we een hybride. Het is een mooie, glanzende bol die onze nek en rug beschermt wanneer de dodelijke benzineslurper ons bij de kruidenier stalkt.

En dankzij de zuinige technologie hoeven we nooit meer zo bang te zijn dat we moeten tanken als vroeger.

Waarom, vraagt u zich misschien af? Omdat we nu hybride batterijen hebben die jaren meegaan, voorkomen dat onze voertuigen ooit moeten tanken, en bovenal, gas in onze voertuigen besparen.

We houden van dit ding en omdat we geen keus hadden, hielden we ervan.

Binnenkort krijgen we bonnetjes voor al het gas dat we erin stoppen, in plaats van centen!

Related Post