DNS-configuratie

DNS-server en rootzones

Het woord “DNS” is voor veel mensen vreemd. Waarschijnlijk bent u één van hen. Maar als je dat vaak onthoudt, zal de informatie die je geleerd hebt over DNS later van pas komen wanneer je probeert om te gaan met een ander deel van de netwerk infrastructuur zoals netwerk ontwerp. Zelfs in dit artikel zal je meer informatie vinden over DNS configuratie.

DNS-configuratie betekent dat u naamservers vertelt welke domeinnamen u gebruikt om de domeinnamen te vertalen naar IP-adressen. Dit is uw server-side DNS en het wordt gedaan volgens het TCP/IP netwerkmodel. De reden dat u dit moet doen is dat name servers moeten weten welke websites in uw domein op het web verschijnen; zij moeten u kennen om ze aan u te tonen.

U herinnert zich misschien ook dat door een DNS-resolutiefout uw gehoste .com-website niet wordt weergegeven zoals u die in uw browser ziet (of zoals het IP-adres op de adresregel zou moeten staan). Uw DNS moet dus weten dat u zich nog steeds op dezelfde computer of hetzelfde besturingssysteem bevindt dat uw domein in eerste instantie heeft aangemaakt.

 

 

Hier is het gebruikelijke scenario: Je hebt een server die zich moet aanpassen aan een ander IP adres. Dit kan rampzalig zijn voor uw bedrijf. Ik bedoel dat u uw server hebt dedicated of gedeeld met andere klanten en dat alle computers van uw server zich zullen gedragen alsof alles standaard goed werkt. Maar het IP adres begint laag te vallen met spam reclame spam-p@eproject.com. Dit betekent dat uw server geregistreerd zal worden met ongeveer 30% van de domeinnamen die u bezit.

Dit veroorzaakt op de een of andere manier problemen, omdat ISP’s het moeilijk hebben om IP-adressen die door UNSolicited Email (sp@cing) servers worden gegenereerd, proactief te blokkeren. Dit punt doornemen valt buiten het bestek van dit artikel, maar waar ik dat kan doen vind je meer op de website van je ISP of een of andere directory Je kunt zoeken in Google of je aanmelden om het script debit 216 te gebruiken. Eigenlijk zijn er verschillende bedrijven die ontwerpen en zullen proberen te doen door DNS configuratie. Je zult merken dat ze met verschillende suggesties komen zoals: koop 10 domeinen, 15 domeinen, 100 domeinen en nog veel meer van dat soort dingen. Je moet een compromis sluiten met het publiceren van dit artikel op je eigen IP adres of publiceren op het internet op een gedeelde server/Netwerk Infrastructuur.

Het punt is dus redelijke beschikbaarheid van domeinen voor uw zakelijke onderneming zonder via websites te gaan die onmiddellijk worden verboden wanneer uw domeinnaam laag valt. Dit is waar u mee in de fout gaat als u geen eigen Gressed servers heeft. U kunt uw domeinen hiermee toevoegen als een alternatieve oplossing, maar u kunt uiteindelijk meer geld uitgeven.

Dus waarom zoekt u niet naar een uitstekende keuze van dit soort DNS configuraties die u tot 100 domeinen geeft en alles tot het laagste establishedssupport.com domein om de DNS weer te geven op het IP van uw servers. Als dit de kosten waard is, geniet dan in plaats van u zorgen te maken over het krijgen van domein hacks, zodat u uw waardevolle domeinen kunt behouden en geen compromis hoeft te sluiten over de beschikbaarheid van het domein.

Related Post