Een pijnlijke kampeertrip

Laat me je vertellen over een kampeertrip die je kunt maken. Ja, ik heb het over de kampeertrip waar je van gedroomd hebt. Laat me je nu onderbreken, voordat je in details treedt. Eerst, vertel me over jezelf. Wie ben je? Wat doe je graag? Wat is je persoonlijkheid? Neem de stilte als een inleiding tot je verhaal.

We begonnen onze kampeertrip dus met het volladen van onze voedseldozen en toy haulers met dekens, kussens en snacks. We hadden onze favoriete deken of een grote rol toiletpapier die we gebruikten voor die lange busritten. Onze slaapzakken waren van die grote rechthoekige zakken die je moest laten leeglopen als je op de camping was. We hadden onze handige gloeilampen om de binnenkant van de tent helder te houden en onze handige kampvuur lantaarns om ons ‘s nachts warm te houden. We hielden van die rol toiletpapier. We hadden dit soort dingen om ons veilig en klaar te houden voor het kamperen. We hadden ook onze EHBO-doos bij ons. We wisten nooit hoelang we daar zouden zijn dus namen we er gewoon één mee voor het geval dat. Dat is alles.

verhaalDus, we vertrokken met onze trouwe caravan naar de wildernis. We reden langs vele staatsparken en toeristische attracties tot we bij de wilderniscamping kwamen. We kozen een plek die een heel eind van de gebaande paden af lag, een beetje afgelegen zelfs. Was dit een primitieve camping? Het zag er een beetje te nieuw uit. Wij gaven de voorkeur aan deze, omdat hij van alle gemakken was voorzien en door een plaatselijke bewoner was ingericht. Er was een douche en we konden ons wassen met warm water. Er was een kruidenierswinkeltje dat dingen verkocht zoals houtskool, wat een noodzakelijke aanvulling is bij het koken.

We hadden geluk dat we de juiste camping vonden. We waren op een budget dus we beperkten het aantal mensen tot een minimum. Onze kampeerplaats was nogal tegen de stroom van de camping. Het was ook tegen de regels van de camping. Je mag je tent niet binnen een straal van 50 meter van de weg of het spoor opzetten, tenzij je een speciale toestemming hebt, omdat er huizen dicht langs het spoor werden gebouwd. Er waren cafés, buurtwinkels, enkele restaurants met voorbeeldmenu’s, en dat waren de tijden die we doorbrachten in de voorzieningen daar. Ja, we hadden ons wel wat meer comfort kunnen veroorloven, maar we probeerden de kinderen tevreden te houden en hielden ze bezig met passende activiteiten.

 

 

Gevaar rondom- We waren hier in berenland, en de vegetatie was vrij dicht. We konden aangevallen worden door een beer met weinig ruimte om te ontsnappen. Hoewel het land veilig was om in rond te lopen, was het gevaarlijk om op open vuur te gaan. De spoorweg en de wegen waren afgesloten voor verkeer, en er waren maar weinig mensen die de weg gebruikten. Een beer had gemakkelijk gewond kunnen raken. We leerden voorzichtig te zijn met wat we buiten de tent zetten.

Maar dit was de avontuurlijke tijd en we vonden het heerlijk. Tijd doorbrengen met de natuur, op verkenning, buiten de gebaande paden, maar we hadden ook genoeg comfort om een goede nachtrust te hebben.

Beer York Hotel- Een van de wonderen van de campingwereld is dat u uw eigen hotel kunt organiseren. Dit betekent dat je niet gebonden bent aan een bepaalde plaats. Het betekent ook dat u de mogelijkheid heeft om van de gebaande paden af te gaan en uw eigen plek te vinden. U zult merken dat er in Canada en Alaska een groot aantal hotels zijn die zich toeleggen op het onderbrengen van mensen die met hun huisdieren reizen.

Guard Alaska-beer pepperspray is een effectief afschrikmiddel. Het is een chemisch middel dat effectief is tegen beren. Het had vroeger heel effectief kunnen zijn. Het probleem dat we hadden was dat het geen goedkoop product was. Het was zeker geen aanbevelenswaardige optie. De kosten voor dit product vielen in het niet bij de militaire uitgaven.

Beer pepperspray is een nuttige optie in veel situaties. Het is een goedkoper alternatief voor vuurwapens en kan uw leven redden. Probeer het eens uit op uw volgende kampeertrip en word een expert in het verkleinen van het risico op een berengevecht.

Related Post