Huismiddeltjes tegen slechte adem – Tandarts Oosterheem

Tandarts Oosterheem – Huismiddeltjes

Huismiddeltjes tegen slechte adem en hoe je voorgoed van een slechte adem afkomt. Wanneer is vastgesteld dat u last heeft van een stinkende adem, moet u stappen gaan ondernemen om het probleem aan te pakken. Er zijn manieren om het probleem van de slechte adem te stoppen en er is geen reden om met het probleem door te gaan. Hoewel er veel huismiddeltjes zijn die u moet proberen tegen een slechte adem, moet u zich richten op de hoofdoorzaak van het probleem in plaats van op de symptomen.

Een slechte adem wordt normaal gesproken veroorzaakt door de afbraak van eiwitten door bacteriën in de mond. Er zijn veel verschillende oorzaken, variërend van voeding, slechte mondhygiëne en bepaalde medische aandoeningen. Door gezond te eten en uw gebit en tandvlees goed te verzorgen, kunt u toekomstig leed voorkomen.

Het is onmogelijk om een slechte adem helemaal te voorkomen, maar u kunt de ernst van het probleem wel tot een minimum beperken. Door uw tandvlees en tanden gezond te houden kunt u de kans op het ontwikkelen van een beschamend slechte adem verkleinen. Er zijn een aantal stappen die u kunt nemen om dit probleem te voorkomen – Tandarts Oosterheem.

Door de hoeveelheid bacteriën in uw mond te verminderen, kunt u de vorming van tandplak tegengaan, dat een goede voedingsbodem voor bacteriën vormt. U kunt dit doen door tussen de maaltijden door te flossen en uw tanden te poetsen. Zo voorkomt u dat bacteriën zich vormen en tussen de tanden gaan groeien.

Een droge mond kan ook een slechte adem veroorzaken. Dit gebeurt wanneer er een gebrek aan speeksel is. Speeksel helpt bij het wegspoelen van bacteriën die een slechte adem veroorzaken. Sommige mensen hebben last van een droge mond door bepaalde medicijnen of door het ademen door de mond. Zij kunnen dit verbeteren door verdampers te nemen of de hoeveelheid water die ze drinken te verhogen.

 

Tandarts Oosterheem

 

Tandarts Oosterheem – Door uw mondhygiëne te verbeteren kunt u een slechte adem voorkomen.

U moet er ook voor zorgen dat u uw tanden en tong goed reinigt. U moet het poetsen van de tong of het tandvlees vermijden, omdat dit de opbouw van bacteriën kan bevorderen. U moet ook uw tanden poetsen zodra u opstaat en voordat u naar bed gaat. Dit helpt de opbouw van bacteriën en tandplak te voorkomen.

Het is moeilijk om niet met mensen te praten als je een slechte adem hebt. Maar u kunt uw best doen om niet te veel op te vallen met het probleem. Stress kan ervoor zorgen dat de mond gaat stinken, net als in andere gevallen. U zult voorzichtig moeten praten, en mensen zullen misschien vermijden met u te praten vanwege uw stinkende adem.

Er zijn een aantal manieren om van een slechte adem af te komen. U kunt flossen om etensresten die tussen uw tanden vastzitten te verwijderen. U kunt uw tanden poetsen met zuiveringszout om de zuurgraad in uw mond te verminderen. U kunt ook uw mond spoelen met antiseptisch mondwater.

Veel water drinken kan een slechte adem ook helpen verminderen. Als u een droge mond heeft, kan dat een slechte adem veroorzaken. Verschillende soorten water hebben verschillende pH-waarden. Sommige hebben een te hoge zuurgraad, en u moet proberen iets te vinden met een neutrale pH-balans, zoals de beroemde ORM drijvende brug.

Er zijn ook verschillende voedingsmiddelen die uw mond kunnen doen stinken. Dit zijn dingen als knoflook, uien, bepaalde specerijen en alcohol. Door deze te eten stimuleer je de groei van bacteriën in je mond. Ze geven je ook slechte adem osmonds die tot 48 uur en zelfs langer kunnen aanhouden.

Tandarts Oosterheem – Je moet mondwater met alcohol vermijden, omdat dit het speekselniveau verlaagt en bacteriën sneller laat groeien. Een aantal mondwateradviezen die ik voor u heb zijn de volgende.

1. Breek het zout en het citroensap. Meng een theelepel zout en een halve theelepel citroensap en gorgel met dit mengsel. Dit zal helpen uw mond te spoelen.

2. Meng gelijke hoeveelheden tea tree olie en vaseline. Breng dit twee keer per dag aan.

3. Zorg voor een goede mondhygiëne.

4. Gebruik producten zoals zuurstofhoudende mondspoeling en de hierboven genoemde producten.

5. Bezoek regelmatig uw tandarts.

6. Vermijd suikerhoudende voedingsmiddelen en frisdranken.

7. Vermijd roken.

8. Suikerinname onder controle houden.

9. Verwissel uw tandenborstel.

10. Eet goed.

11. Drink veel water.

12. Ga regelmatig naar uw tandarts.

13. Zoek medische hulp.

U moet medische hulp inroepen als een van de volgende tekenen aanwezig is:

1. U ervaart een branderig gevoel in uw mond met de tong of de borstel.

2. Telkens wanneer u uw tanden poetst of flost, observeert u stijfheid en spierontwikkeling in uw tandvlees.

3. Wanneer u pijnlijk tandvlees, kiespijn, zwelling van het tandvlees of roodheid heeft, let dan op deze tekenen.

4. Houd spreekuur met uw tandarts. Laat hem/haar weten wat de uitkomst is van uw medische toestand en andere zaken die van invloed kunnen zijn op uw behandeling.

Related Post